\ The Only Sparkling Star :): Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan Sekolah Berasrama Penuh 2011

kengkawan :)

Thursday, August 25

Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan Sekolah Berasrama Penuh 2011





Assalamualaikum w.b.t. :) raya dah dekat! dah ready ker untuk raya ? (for those muslims. heheehe) saya dah. hah! kejap2. sapa nak SPM tu ?? meh sini ! saya nie nak kongsi kertas soalan SBP 2011. so sapa kawan kawan yang amik SPM tahun nie ringan kan laa diri tu download soalan nie n jawab k ? tapi yang soalan SPM nie khusus untuk science side jerr taw. sorry ekk yg kelas sastera tu :( tapi ada few subjek korang boleh download g :D pelajar form4 boleh gak cuba soalan nie untuk persediaan tahun depan :)

PS: soalan nie berserta jawapan so jangan cheat taw ! :D


Sijil Pelajaran Malaysia ( SPM ) :


1. Bahasa Melayu













Hope soalan kat atas tu dapat membantu untuk persiapan kita nie nak SPM :) Good Luck semua!! :D <3




thanks for read my entry. drop some comment

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...